Engine Wheel Bearing Tool 72mm Déwan disassembly Wheel hub Puller Set

produk

Engine Wheel Bearing Tool 72mm Déwan disassembly Wheel hub Puller Set


  • Jeneng barang:Engine Wheel Bearing Tool 72mm Déwan disassembly Wheel hub Puller Set
  • Bahan:baja
  • Model NO:JC9421
  • Packing:Kasus cetakan jotosan utawa disesuaikan;Warna Case: Ireng, Biru, Abang.
  • Ukuran karton:45x31x11cm / 1 Sets saben karton
  • Tipe:Alat Bantal Roda
  • nggunakake:alat bantalan wheel hub
  • Wektu produksi:30-45 dina
  • Syarat-syarat pembayaran:L / C ing ngarsane utawa T / T30% luwih dhisik, imbangan karo dokumen pengiriman.
  • Port pangiriman:Ningbo utawa Shanghai Sea Port
  • Detail Produk

    Tag produk

    Ngarep Hub Wheel Bearing Tools Aman Instal set alat kanggo VW 72mm

    Piranti alat iki becik kanggo disassembly tanpa karusakan lan perakitan bantalan roda nalika dipasang lan kanggo nginstal hub roda.

    Dirancang kanggo generasi kapindho bantalan roda sing ditemokake ing kendaraan modern.
    Bantalan iki entheng kanthi flange pemasangan integral.
    Padha uga wis dimuat karo ring retaining sing secures prewangan menyang omah.
    Cocog kanggo digunakake ing situ nalika ngganti bantalan roda ngarep.

    JC9241-1
    JC9421-2
    JC9421-3
    JC9421-4

    Spesifikasi Produk

    Ukuran bantalan 72 mm
    Cocog kanggo Audi A1 (saka 2011), Audi A2 (dibangun sawise 2000), Seat Ibiza (saka 2002), Skoda Fabia (diprodhuksi wiwit 2000), VW Fox (saka 2005), VW Polo (saka 2002) etc.
    Bahan baja karbon
    Ngandhut macem-macem jinis soket, nyukupi kabutuhan sampeyan.
    Rawuh lengkap karo 3/8inch drive ngusapake T-bar.Gagang kasebut dirancang kanthi apik kanggo nahan.
    Ukuran T-bar Drive 3/8 inci, 165mm / 6,5 inci
    Hex Key Drives Ukuran 3/8 inci, 8mm, 9mm, 10mm, 12mm, 14mm, 17mm
    Square Key Drives Ukuran 3/8 inci, 8mm, 11mm, 13mm

    Paket Termasuk

    1 x Plate Tekanan Kanthi 8 Bores Sekunder.
    5 x Baut Tekanan.
    1 x Utas Spindle M 20 X 2.0, Kanthi Nut Hexagon Drive 22 MM.
    1 x Sepasang Setengah Cangkang kanggo Mbongkar (72 MM).
    1 x Disassembly Plate.
    1 x Sepasang Setengah Cangkang Kanggo Instalasi (72 MM).
    1 x Pemasangan Plate.
    1 x Kasus Plastik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita